Få ihop allt är inte alltid enkelt

Hela förmiddagen satt jag vid mitt smått kaotiska köksbord med telefon, mail, almenackor, listor och pärmar upp till öronen.

kaos

Jag bokade in tid till en forskande läkare, kommer mer om det vid ett senare tillfälle. Jag försökte dessutom få ihop veckans alla möten och måsten, samt utvecklande.
Jag var i stort behov av både bil och barnvakt en dag denna vecka och jag tackar mina svärföräldrar från djupet av mitt planerande hjärta, för att dem ställer upp och löser min problem-boll. Det underlättade enormt.

Jag pratade även med min vårdlots, som varit med under en del av min sjukdomsperiod. En vårdlots är en personlig sjuksköterska som ger en råd, informerar och hjälper till att lotsa en rätt inom vården. Hon hjälper mig att ringa instanser och boka tider eller få information om olika prover eller liknande. Det är när jag som patient kör fast, blir dåligt bemött eller inte får svar på mina frågor och funderingar. Hennes hjälp underlättar men vården idag är totalt kass på väldigt många sätt, med facit i handen.

När jag väl fått ihop veckans planer så var det dags för lite utvecklande och socialt umgänge. Carolina kom och fikade, åt lunch och stannade även till middag. Jätte roligt!!
Vi har alltid många ämnen i luften när vi ses och nu har vi kommit in planeringsfasen för vår nya idé för en roligare, nyttigare, hälsosammare, billigare och lärorikare vardag. Både för oss och barnen. Självklart kommer ni följare att få följa med när vi drar igång 😉

Kladdpapper, mind-maps. brain-storming och en massa skratt präglade resten av vår dag. Like!

Hur har er måndag varit?

Vad säger du?