Fnul & Pul

Kärlek

Jag har suttit och ändrat små detaljer i bloggdesignen men är ändå inte riktigt nöjd 🙁 Jag har inte heller fått kläm på vilken storlek jag vill ha på bilderna hittills, har en hel del inställningar och annat som kommer att komma succesivt men den är långt ifrån klar.

Det är rätt skönt att orka ta tag i små saker som utvecklar, det är inte alltid jag har den kraften men jag känner att den börjar visa sig allt mer ofta. Dock i korta stunder. Alla dem skapande stunderna är guld värda. Jag utvecklas och mår bättre av det!

Annars har jag bara haft söndag idag, drällt omkring i myskläder och bara varit. Tagit det lite som det kommer. Just nu älskar jag söndagar eftersom jag inte riktigt har fått ihop veckorna så här i början av höstterminen. Det tar väl ett tag innan man får kläm på det med?!
Jag har kört Oliwer till pappa, kommer sakna min glada prutt hela veckan. Vi har skrattat så gott tillsammans, spelat spel och bara umgåtts. Tänk att man kan älska ett barn så oerhört mycket! Men det skrämmer mig lite att han är så pass stor att han snart kan börja leka med dem större och farligare sakerna, såsom moppe och annat som är tillåtet för en 15-åring för att sedan får lov att leka med dem stora bilarna. Måtte jag ha satt vettet på rätt ställe hos honom vad det gäller dem sakerna, så slipper mamma sitta och tugga fradga av nervositet varje dag 😀

Ängla sov hos sin bästis Elin natten till idag. Hon var jätte orolig innan vi gick och lämnade henne, den rädslan har kommit efter alla dem nätter och kvällar som jag i början av året spenderade på sjukhus eller åkte ambulans. Hon är rädd att jag inte är hemma dagen efter, att något ska hända mamma på natten 🙁 Min älskade lilla Skrutta, vad du har fått vara med om! Trots att inget ont som inte har något gott med sig. Hon har vuxit något enorm och blivit mer självständig, hon tar tag i saker själv och har klivit ur jag-är-minst-sötast-och-hjälplös-är-du-snäll-och-curlar-mig rollen 😉 Hon missar inte en enda dag utan att säga “Jag älskar dig mamma, mer än vad jag kan förklara”

Det har vi alla blivit så mycket bättre på, och ännu bättre än så kan vi bli 😉

Hon grejade i alla fall övernattningen galant och ringde mig kl. 06:00 i morse, för att berätta att hon vaknat 🙂

Glöm inte att berätta hur mycket någon betyder för dig idag, imorgon…varje dag!

 

 

Vad säger du?