Inte många kort tagna

Idag är det söndag, jag har för tillfället en förkärlek till just söndagar. Man får accepterat hasa omkring i mjukiskläder, halvt sminkat med håret i en toffs. Man får dessutom boka in fika med en massa vänner. Hann dock inte med alla idag 🙁

Jag började morgonen med att vara lite kreativ i slowmotion innan jag gjorde mig iordning för att vara hos Carolina på kaffe och blogg snack. Vi har en del planer att sätta i verket framöver, som vi hoppas att ni kommer ha lika stor nytta av som vi.

Klockan två hade jag bokat in en fika med Sanna hemma hos mig. Ber dig om ursäkt Sanna om jag verkade disträ, vet dock att du om någon kan hantera mig. Oavsett humör, tankspriddhet osv. Roligt att du kom förbi, kom jätte gärna fler gånger 🙂
Samtidigt som vi fikade med Sanna som ramlade grannen och vännen Matti in få en kopp också.

Framåt 16:00 hade jag strukturerat upp veckans middagar, handlingslistan för veckan, alla aktiviteter och möten som väntar oss den kommande veckan. Mycket nu…Phu! Jag är en person som älskar listor, almenacka i plural och post i´s. I love post it´s!!

Iväg till affären med Lelle, Ängla och Röda Faran. Förhoppningsvis lyckades jag få med 99% av veckans varor hem. Väl hemma så var det dags för middag innan jag tog tag i tvätthögen som skulle vikas.

Nu börjar klockan närma sig 19 och dags att snart lägga sig raklång på soffan. Gillar den!

Nackdelar idag: Händerna och kroppen är fortfarande en stor vätskeballong och jag har börjat bli torr i halsen ;(
Fördelar idag: Jag har inte varit lika trött, har bara haft en mindre känning av det. Samt att jag sov 7 timmar och 30 minuter natten till idag. Me like that one!

Hur har eran söndag varit och har ni en lika fullspäckad vecka framför er som jag?

Vad säger du?