Kick Off med jobbet och Carola

Igår var vår Kick Off med jobbet inbokad. Vi träffades hemma hos cheferna på fördrink och skratt för att sedan gemensamt glida ner till Tammsvik. Eftersom vi var VIP för kvällen så gled vi igenom entrén på en sekund och blev hänvisade till VIP-hyllan för gratis dricka och Wrap.

I VIP-tältet hittade vi bla. Magdalena Graaf, en författare och person jag diggar. Hennes sätt att vara kändis på ett icke kändis-sätt är jordnära och mänskligt. En helt vanlig människa med humor i mina ögon. Klockren! Följer självklart hennes blogg.

På VIP-hyllan gled Sonya Aldén upp och minglade, hon stod sedan precis framför oss när konserten med Carola började. Hon är också en person jag ser som en jordnära och mänsklig kändis. Ett riktigt gott betyg från en av alla som de verkligen blir dömda av.DSC_0020-(7)Sonya Aldén i vit kofta

Jag kommer på mig själv att placera kändisar i fack, varför? Jo, det är nog för att jag gör det med alla människor i mitt liv. Jag måste placera alla i fack för att kunna sålla vilka som är viktiga i just MITT liv. Jordnära, ärliga, mänskliga och humoristiska personer hamnar väldigt nära mitt hjärta. Oavsett om jag inte känner de eller inte, det liksom utstrålar det. De som har andra egenskaper hamnar i andra fack, lite lite lägre ner i min näringskedja dock men de hamnar varken som förebild eller vän heller. Bekant kanske, om de har tur 🙂

Men igår blev jag lite star-stucken. De var ju överallt 🙂

Carola är ju grym och en artist som alltid kommer att finnas kvar i Sverige, till och med om 150 år eller så. Hon har gjort så mycket för så många och hon gör det med bravur. Hon verkar vara en varmhjärtat person. Jag diggar henne också.

Tre väldigt starka personligheter på olika sätt men jag är imponerad. Helt vanliga personer som faktiskt delar med sig till oss dödliga.

Vi dansade och skrattade tills jag och Maria begav oss hemåt medan resten av gänget svängde sina lurviga på schlager-bars-golvet.

En riktigt trevlig kickoff med personer jag diggar, både till vardags och som tv-tittare.

DSC_0023-(5)

DSC_0015-(7) DSC_0016-(7)DSC_0019-(7) DSC_0021-(7)DSC_0022-(6) DSC_0024-(6) DSC_0025-(6)

Vad säger du?