Nytt år – Nya tag

Oj, senaste inlägget var i Mars 2017. Det gör mig lite ledsen och besviken på mig själv, då jag använder bloggen som en dagbok och en möjlighet att titta tillbaka på det som varit.

Jag känner dock att jag inte orkar grotta ner mig i gamla bilder och vad som hänt, det kommer nog automatiskt att landa här i ändå. Det är ett nytt år, närmare bestämt 7 timmar in på det nya året när jag skriver det här inlägget. (Undrar hur många som egentligen är vakna så här dags på nyårsdagen, om inte annat hur många som mår så bra som jag gör efter gårdagen).

Jag har bestämt mig för att inte ge löften men att uttrycka och kämpa för viljor det här året. Inte jag lovar att jag ska….. utan mer att under 2018 vill jag göra det här, nå dit o.s.v. 

Så vad har jag egentligen för viljor inför 2018?

  • Blogga – Det här är ju en väldigt bra början måste jag säga, jag har ju även lite hopp om att appen ska fungera bättre i år. 
  • Fotografera mera – Jepp, jag är kass på att fånga dagarna i bilder. Jag har börjat bra genom att faktiskt rensa hela min telefon och systemkamera för att jag ska få plats med det här året. Jag har ju en hel del utrymme på den externa hårddisken också så jag lär ju klara mig ett år, eller?
  • Utvecklande design och marknadsföring – Det är vad jag vill ha! Nya kunskaper, nya alster och nya möjligheter på alla plan
  • Mer minnen – I år ska jag äta varje dag som om det vore en skål med marängswish, som jag egentligen inte får äta eftersom jag är intolerant mot allt som man blandar där i. Men jag ska äta den i form av dagar, min egen marängswish med dagar som ingredienser.
  • Kreativitet – Som vanligt varje år. Skapa mer i alla former

Låt oss se vad det nya året har att ge! Hoppas ni följer med mig.

It´s good to be back!

Spirit – Målades av mig under 2017

2 Comments

  1. Välkommen tillbaka! Har väntat otåligt att du skulle få tillbaka skrivklådan! 🙂

    • Åh, vad roligt att du är kvar! Ja, jag har saknat det och hoppas nu bara på att 2018 är fullt med läsbara inlägg att få gotta sig i.

Vad säger du?