Trassel i många bemärkelser

Idag får jag gå på ledordet trassel.

Jag har ju fått promenader på recept nu och tänkte slå flera flugor i smällen, så jag gjorde Sanna (ägare för hunddagiset Villa Vovve) sällskap på promenad med dem fyrbenta idag. Det var ju en ny upplevelse vill jag lova. Jag började med att trassla in mig i ett gäng koppel, såg ut som om jag försökte göra elefantsnabel när man leker med barn ungefär 😀

Men det var mycket trevligare att promenera med sällskap. Jätte mysigt och roligt har alla dem här fyrbenta pälsbollarna 😉

Promenad

Klicka på bilden för att komma till Villa Vovve

När jag hade hämtat Ängla på eftermiddagen så begav vi oss till Centrum för att få ihop en middag idag och samtidigt hämta ut det enorma paketet med hennes höstkläder. Jag tänkte nog inte riktigt till när jag stod och lagade maten och lät Ängla riva upp paketet. Det var kläder överallt!!
Så efter middagen står jag där med disk i hela köket, kläder i hela vardagsrummet, hallen som Ängla bombarderat med skolgrejer och ett badrum där maskinerna spottar ut blöt och torr tvätt om vartannat. Lite smått trassligt att va i alla rum samtidigt.

Jag har varit tvungen att avboka min meditation som jag sett fram emot 🙁 Får inte ihop schemat riktigt än när alla instanser vill att man ska infinna sig. Jag hoppas det har lättat i kalendern i mitten av nästa månad. Annars blir jag ledsen! Trassligt att få ihop olika möten på olika orter.

Nu blir det liggläge!! Bjuder på en underbar puss-bild från min systerdotter Tilde, söt nöt!

Tilde

Vad säger du?