Varför inget samarbete?

En fråga jag ställer mig mer och mer under min rehabilitering är varför sjukvård och alternativ hälsovård inte samarbetar i klart mycket större utsträckning.

Av mitt facit hade jag mått bättre både fortare och skonsammare. Jag som inte har haft eller velat ha någon som helst kunskap om dessa områden där det faktiskt finns de som är utbildade och redan ska veta svaret på alla dem frågor jag har haft/har. Dessa personer har istället låtit mig bli hängande i en obeskrivligt smärtsam situation under en lång tid.
Det är nog inte bara jag heller. Det är skrämmande att bara tänka tanken på att detta kanske drabbar massor av människor.

Vad det beror på går bara att spekulera i men att i alla dem symptom jag haft bara har fått ett recept på något som kan ta bort symptomen, inte blivit kontaktad, läkare som beställer prover utan vetskap om provet i sig och tar inte hänsyn till detta tillsammans med symptomen, remitterad inkorrekt eller vägran och bara låtit mig gå med skiten. Inte det minsta intresserade av vad som orsakar mina symptom. Istället viftar man bort det med någon, för dem, enkel förklaring så att de inte behöver ta hand om.

Det som räddat mig har varit jag, den som funnit svaren är jag, den som lagt upp rehabilitering är jag, den som går vidare med det hela är jag.
Vad jag haft sjukvården till är för att få bekräftelse på det jag säger är rätt. Jag har gjort deras jobb och dessutom fått betala för det.
Är det så sjukvården ska vara?

I slutändan är det den alternativa hälsovården som får mig att må bättre. Prover för 10 000-tals kronor ur min egen plånbok för att svensk vård inte tycker att det behövs, trots påvisad närings- och mineral brister. Vad beror det på att jag har näringsbrister??
Det vet jag inte än, jag gräver mig fortfarande själv fram till orsaken, något som en enda utbildad läkare skulle kunna ta reda på fortare än jag (patienten).

Svensk sjukvård är i dagsläget horribel!!
Råkar du vara en intresserad, utbildad och engagerad läkare som läser detta och skulle vilja åta dig det här så är du ensam och annorlunda 👍

Postat med mobilen

Vad säger du?