50år av samhörighet

Idag vill jag gratulera mina svärföräldrar som firar 50år som gifta. Minst 50år av kärlek och samhörighet, delat glädje och sorg precis som de lovade varandra för 50 år sedan. 50år!! Och det är bara som gifta.

De är helt klart en förebild! Det har funnits för varandra och älskat varandra precis som de är. Det är kärlek!

Lelle har verkligen haft den turen som många barn inte får, att ha sina biologiska föräldrar tillsammans. Han har aldrig behövt känna en otrygghet i två hem, en uns av oro att det inte är de två. Han vet att finns den ena så finns också den andra.

Jag och Lelle kommer aldrig att nå 50år tillsammans, det skulle resultera i att vi skulle vara tvungna att gifta oss idag och det skulle ändå aldrig bli 50 år som gifta. Om han inte är en seg krokofant som bara ska leva tills han blir 100år.

Jag och Lelle har snart nått 14 och det tycker jag är mycket. Tänk dig 50!! Vad kan man inte om varandra när man spenderat 50år tillsammans?

För mig är deras kärlek och samhörighet en förebild och jag är otroligt tacksam för att även jag får uppleva en sådan trygghet på nära håll. Ängla får dessutom dela en tryggheten att farmor och farfar kommer och hälsar på henne gemensamt. Det är värt mycket!

Stort Grattis till er Siv & Bosse!! Än har ni många år kvar att reta gallfeber på varandra 😀

gammalt-par_172458328Det är inte paret på bilden som jag skriver om i texten 😀 Bilden är lånad.

2 Comments

Vad säger du?