En helt vanlig lördag

Vad händer egentligen i er vardag? Min verkar inte ha någon variation mer än nya skämt på jobbet, annars ser dagarna likadana ut. Till och med helgerna.

Jag kan tycka att det är rätt skönt men ibland vill man ha lite förändring. Nu har ju jag projektet hallen, det krävs dock att Lelle får samma längtan och glöd till förändring.

Helgerna då?

Lördagarna fullbokas med bandymatcher och ridning. Igår krockade dock dessa två och vi fick ett till barn på köpet, som fick följa med till ridningen. Vi har ju tacksamheten att ha nära vänner med barn som leker med vårat. Vi brukar få låna varandras barn när det behövs. Det är ju inte alltd som en familj med fler barn som har aktiviteter faktiskt kan få ihop kalendern.

Igår hade Thindras storasyster fotbollscup och för att inte tråka ut Thindra alla timmar så fick hon vara en del av vår familj. Fungerar riktigt bra. Härom veckan så fick Thindras äldsta syster följa med oss till ridningen för att leda Ängla. Julia ville till stallet och Ängla skulle rida. Fungerar utmärkt.

Ängla-rid1

Ängla-rid

Ängla gosar med Tussie (en av stallets tre katter) innan hon blev tilldelad den största hästen Boris för dagens ridlektion. Hon har inte riktigt vågat rida dessa stora tidigare och därmed undvikit att tacka ja när hela gruppen fått möjligheten att välja. Igår blev hon tilldelad och det fanns inga kryphål. Hon älskade det.

Glad att hon hittat sin rätta plats för fritidsintressen och hon längtar varje vecka.

Vad säger du?