Ett STORT mål har nåtts

För 1 1/2 år, och lite till, sedan så var jag 100% arbetandes men 200% aktivt arbetandes. Från det ned till -0% var ett hårt slag både fysiskt och psykiskt. Det gick så fort.

Den här tiden som har passerat, vet ni nog redan, har varit den värsta i mitt liv. Inte bara i mitt utan även i min familjs liv. Vi har kämpat, jag för att hålla mig vid liv och Lelle för att hålla mig vid liv samtidigt som han såg till att varje dag ändå var trygg och stabil för barnen den första tiden. När jag kämpade för att komma tillbaka så var varje liten minut av fullständig närvaro en stor vinst, varje gram på vågen var en gigantisk vinst och varje sekund utan smärta mer värd än allt guld i världen.

Nu har jag nått ännu ett mål, jag är tillbaka på 100% jobb. Jag vet vad ni tänker, öka inte den aktiva procenten nu, jag tänker detsamma. Varje dag!

Men det är ett oerhört stort mål att nå, jag kom tillbaka till min heltid. Många gånger fanns det inte ens kraft att ta sig upp och med smärtan i hela kroppen gjorde att jag någonstans fick bita i det sura äpplet och inse att det skulle få ta sin tid det tog. Jag kunde inte styra min kropp att bli bra på så kort tid som möjligt, men tro mig när jag säger att jag gjorde allt för att försöka i början.

Jag är fortfarande inte bra men oerhört mycket bättre. Det här målet är nått och nu ska jag bara få det att fungera så optimalt jag bara kan.

Sen är jag oerhört tacksam över att jag har det jobbet jag älskar att göra, för att spä på lite grädde på den tårtan så har jag också de bästa arbetsgivarna och medarbetarna som jag har.

Det här ska gå, kanske inte klockrent till en början men allt löser sig 😉

One Comment

Vad säger du?