Finns det några snälla barn här? – Sponsrad video

För några inlägg sedan tog jag upp min känsla kring jul, som liten. Något som lever kvar i mig än idag.

I mitt fall var högtiderna som värst men det var inte ovanligt att gå hem på fredagen med en klump i magen, jag visste vad som komma skulle.

Alkohol oavsett tid på året är för mig kopplat till det värsta tänkbara för ett barn och det var, som sagt tidigare, inte svårt att ta beslutet om att ge mina barn en trygg uppväxt som inte kunde kopplas till alkohol. Nu är det inte bara alkohol som kan ställa till det i ett barns liv, det finns så många fler hemskheter där ute som kan göra att ett hem, en familj, en trygghet kan förvandlas till en mardröm.

Jag får ont i magen när jag ser barn som lever i en sådan miljö, jag kan se mig själv i deras beteende och nästa veta vad dom går igenom på kvällen. Tänk om jag kunde skydda alla barn från det.

Det finns barn i andra länder som inte får gå i skolan eller har rent vatten men många glömmer att titta närmare på den lilla pojken eller flickan här hemma i Sverige, som faktiskt skriker efter hjälp. Jag kan tyvärr inte skydda och rädda alla, men jag kan absolut hjälpa till att göra det. Tillsammans med er andra hoppas jag.

Childhood är en sådan organisation som tittar lite närmare på dom barn som lever i en utsatt situation, Childhood gör skillnad. Hjälp till att hjälpa och sitt med mindre magont på julafton, när du vet att du faktiskt bidragit till att hjälpa ett eller flera utsatta barn.

Handla speciella varor på ICA eller använd din bonuscheck till att göra just det.

Den här julen och alla jular framöver kanske det barnet slipper ha ont i magen och faktiskt kan glädjas åt lugnet, där stormen aldrig uppstår.

Sponsrat inlägg

Vad säger du?