Helgen i övrigt

Förutom att vi har fått tillskott i familjen så har helgen gått alldeles för fort, som vanligt.

Den har däremot varit mysig och gått i kvalitetstids tecken. I lördags så delade vi vuxna upp oss. Lelle åkte med Ängla på ridning, som tydligen gjorde stora framsteg i lätt sits. Kul!

Själv gick jag på bandymatch där Oliwer, som lagkapten, presterade super bra. En förlust med 3-1 men det är kämpar glöden hos killarna som är rolig att se. Väntade in Oliwer efter matchen för at gå hem och laga mat gemensamt. Kvalitetstid de lux.

På söndagen gick jag med på att åka och veckohandla med Lelle, en uppgift som måste göras (som vi just nu provar) medan jag kan känna att det är slöseri med min lediga tid. Min plan var ju att färga håret och klä soffan, som fortfarande står under renovering. Men icke.

Jag hade införskaffat en naturlig hårfärg, som jag trodde stenhårt på och var lyrisk över att ha funnit…tills jag upptäcker att de till och med har bombarderat hårfärgen med veteprotein. För mig som äter glutenfritt så var det bara till att lämna tillbaka. Inte för att jag skulle äta den heller men huden är vårt största organ och drar till sig allergener lika mycket som via maten. Big no no. Fick bli vanlig kass hårfärg utan ammoniak, man får vara glad för det lilla.

Jag och Oliwer lagade mat tillsammans även på söndagen. Vi stekte pannkakor tillsammans. Massa prat och mycket utveckling. Han är så stor och pinnarna på ansvars stegen blir allt fler, en tuff stege att ta sig upp på ibland bara. Stolt och lycklig att få ha haft så mycket tid tillsammans med honom i helgen.

Rena sängkläder och väldoftande kudde gav mig en rätt bra sömn.

Nu dags att jobba igen 🙂

 

2 Comments

 1. Hej .

  Vill bara ställa en fråga, vart har du tagit alla dina tester med dina brister? Har efter min graviditet en massa konstiga besvär och ingen vill hjälpa mig. Känner att jag har en. Hormonell obalans men vet inte vart jag skall vända mig.

  Med vänlig hälsning,
  Mikaela

  • Hej Mikaela,

   Tack för avtrycket i bloggen och jag hoppas jag kan hjälpa dig med mina svart. Ingen ska behöva må så.

   Hormonella obalanser kan du ta hos Werlabs (tror jag de heter) om det bara är det som du vill kontrollera. Själv går jag hos Hälsokliniken i Stockholm. Där tog jag både näringsprover (som skickades till Tyskland) och mina hormonprover. Nu ska jag snart tillbaka för att se om jag är känslig på vissa IGg (allergi nr. 3, sådant som man inte kan se en direkt förklaring till men som kroppen ändå kan reagerar på och skapa obalans i immunförsvaret). Rekommenderas varmt!
   Mitt har ju också slagits ut för varje graviditet men nu var det riktigt illa.

   Stort lycka till och hoppas på fler avtryck och besök i bloggen!
   //Ina

Vad säger du?