Stjärnklart med jobbet

I onsdags så var det dags för julens event med jobbet. I år blev vi och några utvalda kunder bjudna på Stjärnklart på Stockholm Waterfront.

Vi startade med mingel på jobbet med en av våra leverantörer, i privat titel för kvällen. Sen lastade vi in oss i bilen och mötte upp tre kunder vid tåget. Tog stora tåget in till stan och samtalade om mångt och mycket på vägen in. På plats var det välkomstdrink i form av skumpa. För mig alkoholfri självklart.

Sedan blev vi visade till vårt bokade bord för att inta förrätt (Skagenrörs-någonting-på-kavring-eller-något-annat-fint), jag åt halva. Ja, mina kära svärföräldrar jag åt skaldjur och gluten. Ni läste helt rätt.

Till varmrätt fick vi Flankstek med sötpotatisrösti tillsammans med morots-puré och någon röd sås till det. Jag drack alkoholfritt vitt och rött vin till för- och varmrätt. Jag som är nykterist tyckte ändå att det smakade som en alkoholdryck. Det är väl det som är meningen utan att man blir på lyset och bakfull kanske?? Gott nog åt mig.

Efter varmrätten så intog vi våra platser i salongen och showen startade. En fantastisk show som involverade hela publiken i både sång, dans och skratt från hjärtat.

Har ni inte varit på Stjärnklart så rekommenderar jag det varmt.

Stjärnklart med Anders Berglund, Magnus Uggla, Sara Larsson, Lisa Nilsson, Robert Gustavsson.

Stjärnklart

Stjärnklart1

Stjärnklart2

Stjärnklart3

Stjärnklart4

stjärnklart5

stjärnklart6

Stjärnklart7

Stjärnklart8

Stjärnklart9

Jag valde att avsluta efter halva kvällen, så tyvärr missade jag andra akten. Allt för att jag vet hur dålig jag blir om jag inte får mina timmars sömn.

Så här dricker jag alkoholfritt och åker hem tidigare än den äldsta pensionär, för att orka med en arbetsdag på torsdagen. Men tji fick jag. Mitt i natten havererar min mage och toaletten blir min bästa vän under resten av torsdagen.

Jag åt skaldjur och gluten, lite men det räckte för att jag skulle bli dålig.

Hade jag vetat det så hade jag ju stannat kvällen ut, om jag ändå skulle bli dålig.

En kväll helt i min smak, tillsammans med jätte trevligt sällskap och bra underhållning.

 

Vad säger du?