Hushållssysslor för hela familjen – Sponsrad video

Finns det ett enda hem där allt flyter klockrent i hushållet? Det måste ju alltid ske en inlärningsperiod innan, hur gör ni där?

Jag har försökt med familjemöte och lappar på kylskåpet, varje dag rutinmässigt be den lilla om att plocka upp alla sina ägodelar, låtit den rena tvätten och ledsnat på att vika alla familjemedlemmars ut- och invända strumpor. Vilket har gjort att deras kläder bara sorteras och läggs på deras sängar, jag över lämnar kläderna och hoppet om att de ska känna hur fint det är i lådorna har funnits. Det har jag också släppt, jag struntar i hur deras lådor ser ut. Det är inte mina lådor tills den dag de galet skriker på morgonen att de inte hittar idrottskläderna. Hoppet kommer tillbaka om att NU lär de sig att lägga allt på sin rätta plats. Trodde jag ja!

Oliwer har haft dammsugning varje onsdag, fungerade i en vecka. Jag har provat med tävlingsinstinkterna och anordnat 100kr extra i sin budget varje månad om det är så att man får flesta dammsugningar/månad. Fungerade i två månader. Två underbart rena månader utan smågrus under fötterna, varje dag!

Än så länge fungerar lapparna-med-en hälsning-från-mamma-på-diskbänken-metoden (läs order). Det är när jag har ledsnat och verkligen vill och behöver ha hjälp, för allas ork och trevnad. Oliwer nappar på dem.

Nästa metod att prova är garanterat det här det rådet som ges i “Vad gafflar du om”.

Det komiska är att jag var påväg in på IKEA idag för att inhandla just detta men hade ingen ork med varuhus idag. Det blev en annan förenklande vardags produkt istället: En kupévärmare till bilen. Det, mina vänner, underlättar också vardagen. Dock ligger produkterna för tipset ovan på min inhandlingslista. Attans den som har ansvar för en uppgift och struntar i den sen.

Sponsrat inlägg

Vad säger du?