Infinn dig och stötta barncancerfonden – Sponsrat inlägg

Att ge lite av sig själv på olika sätt kan faktiskt göra skillnad och behöver faktiskt inte kosta dig pengar, vissa kan ju faktiskt känna att de inte kan hjälpa för att deras egen ekonomi träter. Då finns det faktiskt företag som slår fler flugor i samma smäll. Svensk Fastighet är ett sådant nu när så många vill köpa hus.

Vi vill köpa hus, vi tittar på ett flertal genom att gå på visningar, vi lämnar namn och nummer till mäklaren och vi har, bara genom att infinna oss, hjälpt barn med Cancer. Ett strålande win-win-win koncept enligt mig. Mäklaren får alternativa köpare, alla tittare får hjälpa och barn med cancer får stöd.

Svensk Fastighet säljer hem – där barn leker, busar och växer upp. Men inte alla barn. Ibland händer det som inte får hända: att ett barn får cancer. För att stöda barncancerforskningen så skänker Svenk Fastighetsförmedling 5 kronor per visningsgäst till Barncancerfonden på alla bostäder märkta med Barncancerfonden. Kom på deras visningar så är du med i den viktiga kampen att utrota barncancer.

Lämna ditt namn och telefonnummer till mäklaren på visningen, en visningsgäst per hushåll. Titta på filmen och klicka dig vidare så får du veta mer!

Videon är sponsrad

Vad säger du?