Investera i det viktiga – Sponsrad video

Det här är nog den djupaste, mest viktiga och sanningsenliga reklam jag stött på.

Budskapet i denna reklam har två viktiga grundstenar som jag ger guldstjärnor för. Den handlar om DIG och att det allra viktigaste för dig är att ta vara på vad som just är viktigast för dig. Mycket viktigt blev det.

I dagens samhälle har vi små människor fastnat i det materiella, vilket faktiskt kan vara en pusselbit i det som man vill få ihop till en helhet som är viktigt för oss. Men det handlar ju om målet eller grundtanken som man faktiskt ska investera i.

Många säger att det som betyder något inte kostar pengar, men många gånger gör det faktiskt det.

2014 valde vi att investera en stor summa pengar…..i min hälsa. För att få mig frisk igen, för att familjen återigen skulle få den trygga tillvaron som vi haft. För att jag skulle få finnas kvar i barnens liv och i min sambos. För att jag skulle få finnas kvar även för mig själv. En gemensam och självklar investering just då. Annars hade det kanske lagts som handpenning på ett hus, även det är en investering.

Vi har olika investeringar i olika perioder av vårt liv, då var det min hälsa. I dag skulle det vara något annat.

Oavsett vart i livet man står så investerar vi varje dag för framtiden.

Titta på reklamen och svara gärna med vad du just nu skulle investera i. Vad är viktigt för just dig, just nu eller för framtiden?

Sopnsrat inlägg

Vad säger du?