Jag utvecklas – i klänning

 

Jag är ingen klänning person men innan jag gick på semester så var det sommarens hittillmes varmaste dagar och jag hade nått min gräns. Vägrade svettas sista dagen på jobbet, nu fick alla blunda om de så ville.

Det handlar inte alls om vad andra tycker egentligen, utan mer om vad jag tycker. Jag känner mig inte tillräckligt feminin för att bära klänning, kanske en förvriden syn av mitt jag men om jag väl får på mig en klänning som jag trivs i så förstör ankfötterna min helhetsbild osv. osv. Jag har inte heller grymt dåligt självförtroende, jag har mer eller mindre snarare en normal bild av mig själv. Jag är den jag är och det är helt ok…..dock inte i klänning 🙂

Stora bröst, bred röv och ankfötter kan fan aldrig bli bra. Stora bröst gör att man ser gravid ut om man inte har det super tight runt midjan, har man super tight runt midjan så blir röven gigantisk, tighta brallor gör att man ser min hjulbenthet och till det så har vi platta ankfötter.

Nu blev det dock så och det fick bli som det blev. Kolla in hur glad jag är över att behöva bära klänning 😀 Det kanske inte är så konstigt att vänner jag ännu inte känner får en helt annan uppfattning om mig när de väl lär känna mig än de fått av ett första intryck.

Döm aldrig någon efter ditt första intryck 😉

Anledningen att jag ens tog upp detta ämne med klänning och det feminina är att jag och Lelle har börjat prata om att gifta oss…. Vi har haft det på tal tidigare och han friade för ca. 7 år sedan men det har liksom aldrig blivit av. Men hur fan ska jag parera en brudklänning och klackskor?? Det blir inga klackskor men hur gör jag med klänningen??

Får väl dra på mig en säck för den dagens skull, efter 12 1/2 år tillsammans 😀

Förmodligen, kanske och eventuellt att det dyker upp en till kategori…

 

 

Vad säger du?