Julklappsinslagning

Det har varit lite bloggtorka en vecka, har haft en hel del för mig och vissa dagar har jag faktiskt rent egoistiskt men ofrivilligt prioriterat vila. Allt för att orka slutspurten innan julsemestern.

Men jag ska uppdatera er lite de närmaste inläggen, börjar med lördagen förra veckan.

Tidig lördagsmorgon så var det julklappsinslagning på schemat. Ängla var ju inbjuden till “Syskonbak” denna lördag. Syskonbak är en fin och uppskattad tradition som Lelles äldsta barns mamma har skapat. Något invecklat att förklara familjerelationer när man lever i en modernfamilj, känner jag. Hahaha.

Men för att förtydliga så är det Joakim och Johannas (de äldsta barnen) mamma som varje år bjuder in alla syskon till julbak och kvalitetstid. Från mitt hjärta så är det oerhört uppskattat. Det är inte många hel, halv och bonussyskon som träffas alla på samma gång i dagens samhälle. För mig är det viktigt att de gör det, att de får göra saker tillsammans trots att de är vuxna eller lever med annan respektive förälder.

Det här året har ju Oliwer en respektive också, som även hon blev varmt inbjuden till syskonbaket. Stort hjärta den mamman!
Dessvärre kunde inte Oliwer och Rebecka (flickvännen) komma, då Oliwer hade bandymatch. Men Ängla bokade om sin ridning och prioriterade baket, eftersom hon hade möjligheten att just boka om. Det är värre med lagsporter.

Så vi började med att slå in en Julklapp till Joakims och Johannas mamma.

Julklappar

Julklappar2

Julklappar1

Vad säger du?