Komma ikapp – i bildformat

Som ni märkt har jag varit ute och rastat min Unicorn igen. Jag är ledsen för det men jag är tillbaka och förhoppningsvis snart ikapp med bloggandet.

För att komma fram till dags datum så tänkte jag att ni skulle få det i en annan variant, lite som i tv. Där allt är förberett och går av bara farten. Vi tar det hela i bilder och mindre text, så får jag helt enkelt gå in mer ingående i respektive del sen. Låter bra?

Örebro-50-2

Örebro-50-1

Örebro-50

Vi spenderade påskafton i Örebro. Jag har ju, sedan december planerat en suprise för Lelle eftersom han fyllde 50 i Januari. Han blev glatt överraskad när bästa vännerna stod i barnens hotellrum…bara så där 🙂

Vi passade på att ta en fika mitt på dagen, jag gick emot min nya allergi som flutit upp till ytan, och drack en så gooood latte.

Allergier

Här kom allergisvaren: Mjölkprotein is a big NO NO. Som om det inte var tillräckligt att hålla sig ifrån gluten. Den ena utesluter oftast inte det andra.

Där rök mina KinaPuffar 🙁

Utöver det så ska jag nog inte ens titta på en banan medan jag någon gång ibland får äta kål och broccoli  i alla dess former. Nu ska man vänja sig att vara utan och hitta nya alternativ.

Töntat

Vi har töntat oss, i vanlig ordning. Jag och Oliwer bytte face för en stund. Så himla barnsligt kul 😀

Nya-byxor

Köpt nya jeans. Ser dock supersur ut. Ta det inte så allvarligt! Jag ser ut så när jag är koncentrerad och behöver absolut inte vara grinig för det.

Nya-byxor-2

Big but mama med en släng av hjulbenthet….lovely. It´s me and without it wouldn´t be!

Tycker det händer saker hela tiden men det lär ju komma upp inom kort isåfall 🙂

Hur har du haft det?

Vad säger du?