Korta helger

Helgerna är alldeles för korta. Jag har så mycket som jag vill och ska göra.

Förmiddagen bestod av inhandling av mat och presenter, gällde att vara klara till lunch. Jag yogade dessutom på morgonen, ett hårt pass blev det eftersom jag inte hunnit med i veckan. Fy på mig. Där bröt jag mitt nyårslöfte med yoga 4ggr i veckan. Det blir två denna. Men jag väljer att se det som att jag fortfarande håller fast vid yogan när det ger möjlighet.

Idag har jag dock super ont i alla delar av kroppen, varenda muskel är spänd. Både av yogan och för att jag har mina sista vätske-dagar under PMS perioden. De värsta av dem alla. Fingrarna känns som korvar och knäna smärtar. Finns det fler än jag som längtar till att mensen ska börja? Det brukar väl, rent samhälls-klagande, vara mensen man inte längtar efter? Jag vet att fler är som jag, som lider att skiten. Men det är bara att härda ut. Det blir ändå yoga idag med.

Barnens aktiviteter brukar krocka med varandra, speciellt när Oliwer har borta match, men igår lyckades jag se nästan hela hans match innan vi begav oss till Änglas ridning. Trots att det är pappas vecka så slutar jag inte att vara förälder till honom under just dem veckorna. Som tur är så har vi den relationen, jag och hans pappa, att vi faktiskt kan infinna oss på samma plats och dessutom föra en konversation. Många kan inte ens det.

Oliwer, min älskade lilla kille, min egen lilla lagkapten.

Olli-bandy3

Olli-bandy

 

Som jag älskar mina barn och varje sekund jag får till att beskåda dem är en lycka. Mina fina barn!

Sen bar det iväg till ridningen där Ängla faktiskt själv valde den största och snällaste hästen. Stolt red hon! Vi hade med oss Thindra även denna gång. Både på bandyn och ridningen, hon blir som en i familjen och man märker att hon är sig själv och känner sig trygg i att kliva in mitt i våra måsten. Hon är ju för himla rolig det barnet.

Väl hemma så var det matlagning. Efter middagen badade tjejerna och vi gav vårt godkännande till att Thindra fick sova över. Just nu, i skrivande stund, sover alla andra förutom jag. Det är rätt skönt att få göra dagens inlägg på morgonen i sin ensamhet, innan allt börjar rulla på.

En aktiv dag var det igår och idag blir det likaså, en hel del inplanerat. Snart dags att börja bocka av dagens ToDo-lista.

Ha en jätte fin dag! 

Vad säger du?