Kroppsstrumpa de lux

Jag har i veckan som gått, förutom arbetat, haft en semesterdag. Den var dock inbokad med en massa hälsomöten.

Lite ändring i vitaminintag gjordes och jag har bl.a. sommaruppehåll på D-vitamin. Tänk om solen kunde visa sig lite nu så att jag får 15 minuter om dagen i alla fall.

Jag jobbade halv dag i torsdags och passade på att boka in min första bindvävs behandling. Något jag nu ska fortsätta med som kur. Blir en lugn start då det är massa semesterveckor och annat som stör kuren, så jag börjar med 1 gång /vecka.

Kan säga att det var en utmaning att ta sig i kroppsstrumpan som man ska ha på sig under behandlingen 🙂 Innan jag kom i den!! Att dra på sig nylonstrumpbyxor är kämpigt nog, försök få upp sådant tyg över hela kroppen 🙂

lpg-endermologiBilden är lånad

Men det var klart värt det, skönare massage får man ju leta efter och min kropp kändes mjuk och smärtfri efter. För att inte tala om huden, baby len is the Word.

Midsommarafton, med dess väder, spenderade vi en stund på sjukan då Lelle lyckats trampa in en spik i främre delen av foten. På torsdagen hade han åkt upp och fått en stelkrampsspruta i skinkan men på fredag förmiddag så såg foten inte bra ut. Den började bli blå och jätte svullen. Besöket resulterade i kryckor och  brett penicillin. Läkaren ringer tillbaka idag, som tur är. Lelles fot blev nämligen värre mot kvällen. Får se hur han och foten mår idag.

Lelle-spikFoto: Ina & Ängla
Jag gillar texten på väntrums-tv:n. Tror mitt äggskal ser rätt bra ut idag 😀

Barnen valde pizza och film i midsommarvädret som rådde, inga höga krav att nå upp till tack och lov. Det är ju så himla lätt att göra Gröna Lund med Lelle på kryckor 😀

Ängla har dessutom under veckan lyckats, tillsammans med kompisar, att glittra ner HELA hemmet. Det är glitter all over the Place!! Jag dammsuger nästan fortfarande barr sedan i julas och bävar för att jag kommer ha glitter i mitt hem längre än så.
Det är glitter på oss allihop, stolar, soffa, golv, mattor, tvättmaskin….till och med I Oliwers vattenflaska som han ska ha med sig på bandylägret. Kan säga att ingen i familjen tycker det var lika populärt som Ängla.

Vad gjorde ni på midsommar, har du haft kroppsstrumpa och gillar du glitter?

Vad säger du?