Kvalitetstid – Bästa

När jag tittar uppe i min header på bloggen så inser jag inte bara att det är dags att uppdatera bloggen, det är ju faktiskt så att barnen blivit så himla mycket större. Vardagen tar lätt över och man gör det man förväntas att göra men jag gillar dem där stunderna när man faktiskt väljer att vara tillsammans i dagens tekniska och förväntansfulla samhälle.

Tiden man väljer att vara tillsammans på får vara precis hur som helst, bara man är där. Igår åkte hela familjen för att köpa en kupévärmare till bilden. För det är ju så himla roligt att göra tillsammans….ja, det är det faktiskt för vi är lyhörda över allas önskemål i butiken. Vi pratar i bilen och delar det vi upplever på egen hand.

Man behöver inte befinna sig på ett lekland, en simhall, ett äventyrsbad, i en galleria eller på bio för att göra saker tillsammans, så länge man tar vara på tiden man är tillsammans. Sen kan jag också hålla med om att det är roligare att göra uppräknade saker ovan lite då och då.

På eftermiddagen hade jag och Oliwer kvalitetstid medan Lelle lagade mat (jag älskar helgerna för jag tycker det är så himla tråkigt att laga mat). Jag bjussar på några selfiebilder som jag och Oliwer skapade innan vi avnjöt Lelles lördagsmiddag.

Detta barn! Mitt Mirakel! Mitt allt! Så stolt!

Han är förnuftig, rolig, sympatisk, kärleksfull, skör, egen……osv. Helt enkelt Lovely!

Mamma-Olli2

Mamma-Olli3

 

Mamma-Olli4

Mamma-Olli5

Mamma-Olli

Mamma-Olli1

#minkid #kvaltitetstid #underbarabarn

Vad säger du?