Löss, Lakrits & Läxläsning 

När Oliwer kom hem i måndagskväll gjorde han en spontan men tydligen en rutinmässig luskamning innan duschen. 

Det visar sig att Oliwer och hans syskon hos pappa haft löss och gått igenom två behandlingar. En liten lus hade tydligen överlevt!

Oliwer fick därför vara hemma från skolan igår morse för att genomgå ännu en behandling och på kvällen var det familje-lusnings-koll. Alla var fria men vi fortsätter kamma i 10 dagar.

På lunchen var jag hemma och passade på att leka lite med vår nya familjemedlem, Lakrits. Hade under förmiddagen dock fått en massa selfies av Lelle och hans nya homie.

Mysstund….tydligen.

Hittad i deras kurragömma lek.

Så när jag ändå var hemma passade jag på:

Möt Brolle 😂

En pokémon

Och frihetsgudinnan 🗽 

Lakrits älskar när man friserar honom. 

På kvällen var det rengöring av Fluffys (Änglas hamster) bur och Läxläsning med Oliwer. Jag är grym på negativa tal, tydligen. Den ändå gången man använder sig av dessa tal är väl när det går från kallare till varmare g grader utomhus, om ens då. 

Sen blev det till att hjälpa Lelle med IT frågan: Hur skickar jag in den här blanketten på webben?? Svar: våga trycka på skicka. 

Blev ingen egentid men ack så mysig familjetid. Ta hand om dom du älskar och gör det i nuet, gör dom tråkigaste stunderna till fina och roliga…. Tillsammans 💜

Vad säger du?