Mens-troll

Hur mycket jag än vill blogga just nu så går det inte som jag vill. PMS-trollet har flyttat ut och Mens-trollet har flyttat in, den här gången med taskig mage och sprängande huvudvärk. Jag som aldrig har huvudvärk, inte ofta i alla fall.

Jag äter ju extra järn under den veckan och kanske är det den som gör det? Ingen aning men jag bara önskar att den här veckan tar slut snart.

Utöver det så har jag ju den förbannade tröttheten som man inte kan sova sig ifrån. Den hänger ihop med alla andra symptom. Det tar på koncentration, jag blir ljudkänslig och känner mig allmänt blä.

fibromyalgi_536a3332e087c30d21034928

Så nu har jag klagat av mig 🙂 Får man som kvinna klaga på att man är taskig i kistan eller har PMS och menssmärtor eller är det okvinnligt? Det är i alla fall ett tabubelagt ämne. Då får jag väl vara okvinnlig jus nu då, fler kvinnor än mig vet att man känner sig allt annat än kvinnlig när dessa problem dyker upp.

Nu till något roligt. I förrgår kom Lelles buddie, Perre, över för att gratulera Lelle. Rätt gulligt att se omtanken i dessa två karlar på snitt 50 🙂

Jag inhandlade äntligen en ny dator så att jag ska kunna “jobba” bättre. Med jobba menar jag blogga, designa och vara kreativ. Sådant jag gör för att må bra och få utlopp för min kreativitet, det ger mig god energi. Äntligen går det så mycket fortare och enklare allting 🙂 Den gamla lyfter snart som den surrar.

Igår kom svärföräldrarna och firade sin son, jätte trevligt. Det tycker jag verkligen är trevligt. För att förklara lite så har jag och mina svärföräldrar en jätte bra relation, vi pratar oftare med varann än vad de pratar med sin son. Jag kan prata med dem om allt och det finns liksom inga skrupler i luften. De gånger det finns så ventilerar vi åt alla håll och kanter.

Ta min svärfar som exempel: Jag råkade glömma hans namnsdag ett år (ha klart för er att namnsdagar är heliga för honom) och det äter jag fortfarande upp. Idag med humor men den första tiden var hans besvikelse för min glömska total, i säkert en månad 😀 Idag vet han att jag kan glömma och att det inte alls är med mening men glömmer jag blogga om honom blir han besviken igen 🙂

Du är gullig du Bo och jag gillar dig skarpt 😉

Nu ska jag ta och vila den huvudvärk som ligger och smyger i något hörn, fick ner den lite med vila vid lunch men den har inte riktigt släppt. Imorgon är det en bättre dag 😉

Vad säger du?