Min underbara dag

Senast jag skrev så var det min födelsedag och vi hade lämnat hemorten för äventyr, så vad blev det av den dagen?

Vi anlände till Örebro på förmiddagen och lämnade Ängla hos farmor och farfar för att sedan ta oss ner till centrala stan. Där checkade vi in på Clarion Hotel och parkerade bilen i hotellets garage.

Hotell

Vi lämnade rummet och begav oss ut på en shoppingrunda. Jag får visa senare vad jag hittade 😉

När vi promenerat och hållit hand i några timmar så fann vi en mysig liten restaurang vid namn Bells på en tvärgata, där vi intog middagen på eftermiddagen. Jätte mysig middag med min kära hälft.

mat-på-bells

Senare på kvällen anlände vi till den reserverade biofilmen och såg Micke & Veronika. Den var förutsägbar men värd att se.

wpid-wp-1423413872749.jpeg

original

Väl tillbaka på hotellet så somnade en högkänslig Ina. Lelle går det dock ingen nöd på då han fann nya roliga kompisar nere i lobbyn 🙂

wpid-wp-1423413607866.jpeg

Jag sov dock som en kråka. Men det är väl alltid så? Kuddarna var fluffiga så jag låg med 90 graders nack-vinkel. Lelle befann sig inte vid min sida förrän närmare 02:30 och då började han dra timmerstockar. Inte allt för romantiskt att ta med sig öronproppar kanske?

Jag lyckades få ihop några timmars sömn men det tog jag igen på svärföräldrarnas soffa dagen efter. Lelle tog golvet 🙂

Svärpäron

Mina kära svärföräldrar och Ängla överraskade mig med tårta och pengar i present. Så jag gick direkt in och beställde mitt önskade namnhalsband.

m_big_110-01-721-02 Tårta

Som för övrigt ramlar ner i posten vilken dag som helst 🙂

Vi begav oss hem senare den eftermiddagen.

Vad säger du?