Minnesstund & Läkare

I måndags var jag ledig från jobbet.

Förmiddagen började med inbokat möte hos läkaren. Jag tog med mig alla mina prover som jag tagit på privatkliniken och för våra privata pengar, något jag behövt göra för att läkarna vägrat lyssna och pussla.
Jag hade dessutom med mig min Health-Map som jag lade ut härom dagen.

Min nya läkare ska återkomma med en längre tid för att diskutera hela min utredning, mina symptom samt ev. komplettera med nya “svenska” prover. För mig får de ta vilka prover de vill bara de lyssnar och gör något.

VI åkte och hämtade Ängla i skolan och åkte hem för att hon skulle få möjligheten att byta om. Iväg och köpte handbuketter och vidare till kyrkogården och kapellet. Det var dags att ta ett sista farväl av min älskade mormor.

DSC_0077

Änglas outfit

Det visade sig bli en oerhört vacker dag med sol och klarblå himmel, blandat med en gigantisk känslobomb.
Jag träffade min mamma, som jag inte träffat på 15 år ca. Ängla fick för första gången se sin mormor, Lelle fick presentera sig för sin svärmor efter 12 år i förhållandet. Jag var allmänt artig.
Jag träffade morbror med fru och barn, det var min morbror som tog kontakt med mig för några år sedan då mormor flyttat till äldreboendet. Det var första gången jag pratade med min morbror. Det var han som såg till att jag fick träffa min moster (som även är min gudmor). Det var han som såg till att jag fick träffa två av mina tre kusiner. I måndags träffade jag även den tredje av hans söner.
Jag träffade min kusin på mosters sida. Jag träffade mina två äldsta bröder som jag inte sett på säkert 8 år, mina brorsdöttrar som vuxit så det knakat.

Det är ju hemskt! Jag har en släkt där ute som jag tidigare aldrig fått tagit del av, om det inte varit för min och mormors kontakt. Underbara lilla mormor, du anar inte vad du gjort för att berika mitt liv. Både innan och framåt.

Du fattas mig!

Resan hem blev en tårdrypande sådan, av många anledningar.

 

Vad säger du?