Ny vecka – nytt schema

Söndagarna för mig får ta temat “Planering”

Igår satt jag i vanlig ordning med veckans mat, inköpslista, kalendrar åt alla håll och kanter. Det gäller att planera in den kommande veckan med allt vad det innebär och hur jag än vrider och vänder på det så är det alltid något som måste lösas för att inte dubblebokas eller att jag (som tidigare) bokade in så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Förut hade jag inte många minuter mellan möten och måsten, med en säkerhet på att bilen inte skulle gå sönder, kollektivtrafiken skulle hålla tiderna, att något möte inte skulle dra ut på tiden eller att man träffade någon på vägen som man hjärtligt och gärna villa prata mer med.

Idag vet jag annorlunda, ändå är det krångligt att få ihop det 🙁

Oliwer har sin bandy, är hos mig då under dessa dagar. Han har även sin gitarr. Det mesta sköter han själv men snart vankas det matcher att boka in.
Ängla har sin dans, kalas och andra aktivteter.
Jag har min rehabilitering med Qigong, Yoga, Stresshantering och läkarbesök på olika orter. Utvecklingssamtal med barnen ska in, tandläkarbesök och allt annat som hör barnen till. Lite Rådgivning ska in också 🙂
Lelle – Ja, vad har han?? Bussen kanske?? Han får helt enkelt haka på när jag försöker få in gemenskap i schemat. Fika med vänner, hälsa på mormor, träffa farmor & farfar osv.

Men jag tror jag grejar det 😉 Jag koncentrerar mig på en dag i taget och lägger in tid för vila så det går an.

Jag satte mig även och lade upp en hel budgetplan för familjen. Det underlättar om man har koll 😉 Jag gillar koll som ni kanske har märkt. Lelle säger att jag har blivit en bättre perfektionist men jag är stenhård vad det gäller kontrollen än så länge. Jag tycker att jag har blivit bättre, alla listor och almenackor hjälper mig bara att komma ihåg 😀

Hur gör ni? Tar ni veckan som den kommer eller är ni också en Post It´s person?

Vad säger du?