Nytt hus & ostadigt väder

Den här helgen har inte gett oss solsken direkt, har det varit solsken så har det blåst storm.

Lördagen tillbringade jag med att koncentrera mig på golvet i vårt hem. Att dra fram soffan i vårt hem med jämna mellanrum är som att leka sak-letare med Pippi Långstrump. Den här gången hittade jag, förutom kinapuffar och strumpor (skyldig=jag), klossar, leksaks rotfrukter, tuggat godis, napp. Det sistnämna var det ingen boendes i vårt hus som var skyldig till. Det var Tilde, min grymt söta systerdotter som hade begravt en del, väldigt noga också. Läs syrrans blogg här!

Nu har jag äntligen rent på golven igen, det är en känsla av lyx.

Det var allt jag orkade denna dag, jag sov bort en timme efter lunch också. Det känns verkligen att kroppen måste ta igen sig nu när jag börjat jobba på 75%. Jag har backat två steg men hoppas att det bara är under en omställningsperiod. Det var ett bra tag sedan som jag behövde sova mitt på dagen, vila är en annan sak.

Idag, Söndag, så har jag koncentrerat mig på att planera kommande vecka. Det vankas skolavslutning, telefonmöten, optikern och lite annat smått och gott. Då är det skönt att ha allt hemma till middagarna så man slipper handla.

Ängla och Oliwer fick en peng i förra veckan, för att de presterat bra under den terminen som passerat. Oliwer köpte sig nya skor och Ängla investerade i Fluffy´s (den nya hamstern) välmående genom att köpa en större bur åt honom.

Fluff

Fluffy

Det där med inredning verkar inte vara Fluffy´s stora grej, det är ju i alla fall kreativt. Ängla har planer på någon hängmatta och annat. Inte ens jag har ett trevåningshus med två bostadanläggningar och bubbel-kopp och buffébord. Inte för att jag skulle vilja ha det heller men tanken var ju funny.

Själv var jag tvungen att köpa ny primer och concealer. Men herregud vad dyrt det ska vara att se neutral ut, det blir fan bara dyrare också ju mer rynkor man drar på sig men med en slätande primer så ser man ju purfärsk ut igen. (Låt mig tro det i alla fall).

Det jag kan känna mig lite missnöjd med är att jag inte hann genomföra mer än 5 yoga challenge innan jag blev tvungen att bryta. Jag tog i lite för mycket vid ett lyft och drog på mig en nackspärr från skuldran och upp i nack-roten, i torsdags. Så nu är jag halvt invalidiserad också 😀

Men jag ska börja om, så fort min kropp tillåter lite mer. Då börjar jag om från början och hoppas jag kommer längre än mitt personliga rekord, 5 hela challenge.

Nya tag!

 

2 Comments

  1. Värsta lyxboendet! I mitt nästa liv vill jag vara hamster hos Ängla! 😉

Vad säger du?