Om jag ändå kunde boka smart

Jag har aldrig varit utomlands. Nej, det är helt sant. Okej, jag har varit i Danmark i en kvart och Finland sovandes på ett kryssningsfartyg om natten men det räknar i alla fall inte jag som utomlands. Om jag så hade fått möjligheten att besöka Norge en gång så hade jag inte räknat det heller som utomlands.

Jag önskar däremot att jag hade haft möjligheten att boka en resa till något land inte allt för långt bort, det hade räckt med en weekend i London för familjen nu inför jul.
Det skulle uppfylla så mycket. Det här året som har varit har kostat oss både pengar och tid, för att jag ska komma på fötter igen. Visst har vi tagit vara på tiden tillsammans men jag har inte innan och definitivt inte nu haft råd att sätta mina barn i ett flygplan för att uppleva något annat än vardag. Jag har missat deras förväntan, tankar och känslor inför något sådant. Trots att jag kanske själv skulle göra i byxan av nervositet för något jag aldrig gjort tidigare 🙂

Men om och när den dagen kommer då jag får den möjligheten så vill jag att det ska vara enkelt, billigt och smidigt. Jag vet inte ens vad man bör tänka på innan en sådan resa. Jag vill bara att det ska vara enkelt, då vill jag någonstans behålla den här länken i förvar: http://bokasmart.se

Det låter enkelt, är säkert enkelt och går som en dans. Någon av er som bokat sin resa via Boka Smart eller skulle ni erfarna resenärer kunna tänka er att göra det?

Vad säger du?