Oroväckande långa mil

I morse ringde min fina syster, som är en otroligt stor del av mitt hjärta. Finns ingen i hela vida världen som kan känna det jag känner förutom hon.

Men ibland känns dem där 40 milen mellan oss som en hel evighet bort. Idag var en sådan dag, när jag hör hur min lillasyster kvider av smärta i magen och man är totalt handlingsförlamad. Vad gör man när man sitter så långt bort? Hur kan jag hjälpa till? Jag ringde sjukvårdsrådgivningen för att få “allmänna råd” eftersom det är den vårdsökande som måste ringa för att få personliga råd.

Det blev ambulans in till akuten och själv sitter jag som en hök vid telefonen för att höra hur det går och om jag måste planera en resa i helgen. Min älskade lillasyster!!

SisHär är hon tillsammans med sin minsting, Tilde. Den sötnosen är ju bara för rolig, hon har en energi utan dess like och gör precis ALLT man inte får göra 😀 Där har syrran en utmaning!!

I övrigt har det varit lite hackat och malet idag, lite svårt att ta bilder på telefonsamtal, hämtning av verktyg (ni kommer förstå imorgon… hoppas jag), bankbesök, middagslur (rehab). Men jag hade i alla fall en look på morgonkvisten 😉

Me

Vad säger du?