Sanering & IKEA

Jag beslutade mig i veckan att genomföra en sanering. En sanering av min klädkammare.

Det luktar KÖTTBULLE om alla kläder, du vet sådan där inbiten matos som man får kräkningar av. Där går min gräns! Så varför luktar mina kläder så? Jo, Lennart!

Lelle lagar mat i köket som ligger i anslutning till klädkammaren, utan att stänga dörren eller använda spisfläkten och helst ska han göra det på så hög värme som möjligt. Minst en gång i veckan ropar Ängla: “Mamma, jag kan inte se dig för det är så immigt här inne”. Då lagar Lelle mat. Det har inte bara fördelar med att ha en sambo som faktiskt gillar att laga mat så att man slipper (jag tycker det är sååå tråkigt att laga mat).

Nu får jag bita i det sura äpplet och sanera både kök och klädkammare genom att tvätta ALLA textilier samt skura alla plana ytor. Nu har jag ledsnat. När jag har ledsnat på något så märks det väldigt tydligt. Det ska genomföras!! Helst igår.

Så jag har redan börjat ta mina viktigaste och mest använda kläder för genomtvätt med både ättika och vanlig tvätt. När det har torkat så ska det inte tillbaka till klädkammaren. De har nämligen en förmåga att hamna där när jag är på jobbet.

Så för att få någon organisation på saneringen så blev jag tvungen att inhandla en klädställning (eller häst, som vi säger på jobbet) på IKEA, för 129 kr. Väl investerade sådana kronor.

Nu hamnar alla mina rena och sanerade kläder på den, i ett annat rum. Så får jag ta saneringen pö om pö.

Men innan vi kom fram till klädställningen på varuhuset så passade jag och Ängla på att få lite inspiration.

Ikea1

Den här gillade jag! Synd att jag inte får plats med fler soffor i mitt vardagsrum 😀

Ikea

Ängla gillade den tydligen också 🙂

Ikea2

Linslusen fastnade på min kom-ihåg-bra-förvaring-för-tidningar-och-post bild också 😀

Eftersom Lelle har börjat gymma igen så fick vi lov att följa med honom in i en sportbutik, för att han skulle få möjligheten att inspireras. Det brukar ta mellan 10 sekunder och en halv minut så jag och Ängla hakade på.

Ängla blev upp över öronen förälskad på den korta tiden 🙂

Stadium

Stadium1

I en tyst och medgörlig kille, precis i hennes smak 😀

Nu ska jag yoga innan dagens måsten! Vad gör ni en snöig söndag som denna?

Vad säger du?