Sann glädje

Jag tog mig orken att vara med Ängla på hennes andra ridlektion, det var det värt ur många perspektiv.

Ängla har en brinnande längtan efter denna dag och man ser hur hon är med överallt, redan lärt sig rutiner och teori. Jag å andra sidan är allt annat än en häst tjej, jag önskar verkligen att jag hade fått chansen att vara det. Dessa djur är ju fantastiskt vackra. Nu är jag nog dock för gammal för att gå i nybörjargruppen.

Jag fick aldrig möjligheten att prova som liten, det hade jag verkligen haft användning för idag. Jag kan nada om det här med ridning så jag valde att iaktta Ängla och Lelle nere i ridhuset. Ängla gjorde som hon blev tillsagd och pappa fick springa med. Det tog inte lång tid innan jag kom ihåg att Lelles knä inte mår så bra just nu och tänkte byta plats med honom, tills jag insåg att det är pest eller kolera. Jag har ju infektion i kroppen så jag avstod.

Lelle såg det som om jag betalade för att Ängla skulle få rida och han hade satts på bantningskurs, rätt ekonomiskt ändå. Han kan behöva springa lite. Nästa gång ska jag ta en före-bild och i sommar kan jag ta en efter-bild.

Hon sken, min prinsessa. Jag känner att hon hittat sin grej, kosta vad det kosta vill.

Ängla-rid

Ängla-rid-2

Vad säger du?