Singelliv & Matlagning – Sponsrad video

Jag har haft ämnet matlagning uppe förut, jag avskyr det. Det är såå tråkigt!

Jag vet att jag inte är ensam om det men varför känner jag så? Jo, det är för att jag ser det som ett ont måste. Barnen måste ha mat i magen och det måste ju jag med. Ett ont måste.

Jag tycker inte alls att det är lika inspirerande som att göra en moodboard, inhandlingslista på IKEA och sen sätta färg och form på mitt hem. Att kontrollera ingredienser, göra inhandlingslistan, införskaffa och laga för att äta känns bara inte som om slutresultatet blir lika kvarstående som inredning eller annat kreativt.

Jag är glad att Lelle gillar att laga mat och att andra i vårt samhälle faktiskt brinner för att laga underbar mat som vi sedan får äta.

Men hur gjorde jag när jag var själv?? Det minns jag inte ens men det blev ju inte så super avancerat, då är jag nog mer avancerad idag när jag faktiskt börjat intressera mig för vad jag verkligen stoppar i kroppen. Men att laga avancerade grejer som tar lång tid är fortfarande inte min grej, trots att jag då och då måste.

Hade jag varit singel utan barn idag så hade jag nog levt på salladsbarer och smoothies stores.

Det som förvånar mig i det senaste avsnittet Vad gafflar ni om är att det är så himla många singlar i Sverige. Varför? Är det verkligen så att vi är så oerhört sociala på nätet och så upptagna med våra karriärer att vi inte hinner känna känslan av kvarvarande kärlek?

Det är absolut starkt, ballt och häftigt att vi faktiskt kan välja att vara själva om vi vill det. Att vi tagit oss så långt att man kan klara sig själv. Men i min värld är tvåsamheten helt underbar. Jag har ju träffat min själsfrände, min bästa vän och min stora kärlek. Skulle inte byta ut det mot en oxfilé i ett ensamt litet kök för allt i världen.

Sen kom en spontan tanke, om det finns så mycket singlar så borde det ju vara oerhörda odds för de singlar som faktiskt vill träffa den rätta. Alla är ju inte upptagna trots allt. Eller blir man för bekväm och kräsen om man är singel allt för länge att den rätta har väldigt höga krav för att faktiskt vara den rätta?

Sådana knasiga saker kan poppa upp hos mig 🙂

Hur gör du? Gillar du att laga mat? Äter ni tillsammans? Äter ni i köket eller vardagsrummet?
Skulle vara jätte roligt om du delade med dig av hur din vardag 😉

Sponsrat inlägg

Vad säger du?