Smart Plug – Sponsrad Video

Det här med elkostnader är en ren gåta för mig. Jag har ett hum om vilka apparater som är energitjuvar, jag har också koll på att inte låta allt lysa men ändå så är det något som läcker el, enligt min elräkning.

Jag har grunnat lite på vad som skulle kunna tänkas passa vårt hushåll till att spara el, det är om Lelle får bestämma. Men nu vill ju inte jag att han SKA bestämma att ALLA lampor ska vara släkta efter middagen, man ser ju inte vart man går i vårt hem om man inte går framför tv:n. Om jag ändå hade något som var inställt efter mina önskemål, kunde ge mig information om hur jag kunde spara och samtidigt bidra till miljön, var enkel att använda sig utav, snygg och diskret för att inte förstöra inredningen och dessutom alla kan hantera… Och  det visar sig att det faktiskt finns något sådant.

Vattenfall har tydligen kommit fram med en ypperlig produkt för våra moderna hem och jag skulle garanterat kunna tänka mig att ha ett gäng sådana i mitt hem. Allra helst vid juletid och detta mörka halvår, då man vill komma upp till en behagligt lysande fönsterlampa på morgonen, slå på kaffebryggaren från sängen eller att julgranen är tänd när man kliver upp och släcks av sig själv om man råkar somna. Idag är det jag som måste tillgodose detta varje morgon under juletid.

Jag vill att min extremt utsmyckade julgran ska lysa dovt på morgonen när man vaknar, under den tid man faktiskt ska njuta av den. Jag vill dessutom att den lyser dovt i bakgrunden när det är tv-tid. Den ska skapa känsla och för att göra det så behövs det en hel del. Det krävs massor av olika lampor som vid olika tid på dygnet ska lysa olika starkt. Vem grejar det idag? Jag! Men nu kanske den här smarta grejen kan göra det åt mig, en Smart Plug.

Titta på videon så förstår du vad jag menar. Varför inte underlätta och förbättra på samma gång?

Inlägget är sponsrat

Vad säger du?