Smutsigt barn, isiga rutor och fina vänner

Igår hade jag min storstads-dag med möten och för att genomföra den så krävs det en hel del planering. Det krävs att möten planeras in med god marginal men ändå så många som möjligt när jag ändå ska åka dit.

När jag väl har fått till det så kanske man behöver en barnvakt.
Den här veckan hämtade min fina vän Carolina Ängla på fritids, passade och gav henne föda. 👍

När det är fixat så behöver jag färdas i en bil för att hinna, Lelle har ju tagit beslag på min. Här kom gulliga vännen Nina till undsättning och lånade ut röda Faran 👌

image

Tack tjejer!!! 🌟

Ängla gladdes åt att få åka bil till skolan och jag för att jag slapp gå till jobbet nu när det varit så kallt på morgonen. Ängla skapar rutorna med glädje :mrgreen:

image

Varför envisas hon med att ha gummistövlar vid minusgrader? Jo , latmasken valde dem när vi föräldrar kastade flip-flopsen i ren demonstration för att visa att sommaren var över. Sedan dess har hon fått vinterstövlar men de tycker latmasken i henne att det är för jobbigt att dra upp dragkedjan på. Nu får jag lägga undan gummistövlarna också!

På kvällen duschade Ängla och tro mig när jag säger att vattnet blev svart 😱 Hon hade ju svart hårfärg i håret som färgade vattnet till mattsvart sörja. Den smutsgrisen behövde en tvätt.

Idag var det sol så jag och Nina tog en promenad i skogen när jag slutade jobbet. Skönt att förena nytta med nöje!

Postat med mobilen

Vad säger du?