Snart oerhört vuxen…eller?

Min kära sambo, Lelle fyller 50 inom kort och jag har en plan. Jag hinner dock inte sätta bollen i rullning så att planen går i lås. Jag skulle verkligen behöva hjälp av hans nära och kära för att få det att hända.

Han läser ju ändå inte min blogg (tråkmåns) så jag kan ju lika gärna stäcka ut en hand om hjälp här.

Jag skulle så hemskt gärna vilja ge honom en torr 50-årsdag. Ja, ni läste rätt. En torr-fika bara men i present så får han en weekend i London med familjen i vår. Det han inte vet är att när vi väl står på Arlanda så ramlar alla intresserade som rör hans 50-åriga liv in i stor klunga och reser tillsammans med oss.

En födelsedagspresent som ger resa, gemenskap, gamla och nya minnen tillsammans med betydelsefulla för honom.

Jag har satt en på att leta billiga resor och boenden i vår men skulle behöva lite ytterligare tips på just detta. Jag har aldrig varit utomlands så jag vet knappt hur ett plan ser ut. Allra minst hitta guldklimparna för resmål. Vore oerhört tacksam om ni kunde tipsa mig.

Jag har satt syrran på att skapa en evenemangsgrupp på fejjan för att se hur många av hans vänner som skulle kunna vara intresserade. Har ju gått sådär. Vet du hur jag gör detta på bästa möjliga sätt utan att han ser evenemanget men samtidigt kan bjuda in hans vänner?

Siv (Lelles mamma), jag vet att du läser min blogg. Kanske kan du hjälpa mig med detta?

Jag vill så gärna göra något oförglömligt för honom.

Tack på förhand, från hjärtat!

london22

One Comment

  1. Jag vet ej heller hur du ska gå tillväga.
    Enda alternativet är väl att få tag i någon av hans “gamla” kompisar och se om han/hon kan hjälpa till.

Vad säger du?