Soffläge och seg

Jag åkte hem tidigare från jobbet i torsdags, redan onsdag kväll hade jag ont i halsen. Natten var smärta att svälja och jag kände influensa-känslan. Jag kände mig inte helt kry på torsdags morgon men med vetskap om hur jag brukar vara varje månad så hoppades jag att jag skulle orka.

Den välkända influensa-känslan kommer ju som sagt under en period varje månad, jag har ingen feber (enligt läkarnas 37 grader) men jag känner att det inte står rätt till. Oftast brukar det hjälpa med att vila.

Jag gjorde vad jag förmådde mig till att göra på jobbet och fick det jag ville ha gjort, gjort. Sen gav jag upp!

Jag åkte hem och lade mig på soffan och där har jag legat sedan dess. Jag har visserligen tagit mig ork att duscha och förflytta mig till sängen men inte mer än så. Ängla som har höstlov klagade inte alls. Valde att vara hemma och mysa med mamma i soffan hellre än att åka med pappa och införskaffa nya mobiler till dem två. Vem väljer ens att inte följa med att shoppa teknikprylar, I love it!

För mig fanns det självklart ingen ork så jag och Ängla mös i den moderna tidens mys. Surfa och blunda!

Idag är det lördag och Ängla har sin andra ridlektion. Jag var ju inte med förra veckan eftersom jag var med Oliwer på bortamatch så jag har lovat att följa med. Får ta mig den tiden helt enkelt, hon brinner ju för det. Får väl dra i mig en Alvedon eller något för att palla.

Det kan ju dessutom vara en kombo. Ägglossning och infektion. Att jag har en infektion vet jag och jag tänker inte gå in på hur jag vet det men ni har nog också harklat upp en och annan slemboll i snygg färg.

Tidigare i veckan kom jag hem till Ängla på lunchen, då hade hon kämpat med min lunch, fixat disken och städat vardagsrummet. Kan man annat än att smälta? Jag fick rostbiff med potatissallad, en kopp kaffe och ett glas med blåbär och jordgubbar. Och ett tänt ljus. Det är ju inte min omtänksamhets-ådra som hon ärvt i alla fall. Snarare pappas. Jag är bra bortskämd jag!

Änglas-lunch

My kid by my side in every moment. #mykid

 

Vad säger du?