Två hektiska dagar

Igår började jag med att försöka komma igång och stärka musklerna, som inte har orkat något på ett år. Genom att inta massa pilates övningar.

image

Idag har jag grym värk i muskler jag inte trodde fanns, alla!

Sen behövde jag vila då PMS-Monstret påbörjade sin packning för semester, för denna period.
Med menssmärtor som liknar förlossningsvärkar och grym trötthet denna gång. Om det där förbannade monstret kunde packa med respekt någon gång. 😈

Därefter bytte jag barn mot bil med Nina. Tacka gudarna för vänner som en själv.
Själv tog jag med mig Oliwer till Råd & Stöd. Nu var det äntligen hans tur att få säga vad han känner, på gott och ont.
Det är ju inte alltid man som förälder riktigt får veta om alla känslor. Därför känns det skönt när vår rådgivare frågade hur Oliwer kände i slutet av mötet. Han svarar skönt.

Det känns underbart att vi alla är med och ser möjligheterna till att förbättra vår kommunikation och stärka vår familj.

Oliwer önskade en tid för samtal på egen hand, som vi bokade in redan tills idag.

image

Oliwer utmanade sig själv genom att ta sig till toppen. Allt går om man vill 😉

Idag började jag med att samtala med Änglas kompis mamma.
Våra tjejer är inte alltid så gulliga mot varandra och jag tycker att det är viktigt att vi som föräldrar har en öppen kommunikation kring barnens relation, så att vi kan fokusera på problemområden som dyker upp och även stärka deras vänskapsrelation.

Sen hem för att plocka upp Oliwer och iväg till möten på den större orten.
Efter en hamburgare tillsammans så lämnade jag Olli på Råd & Stöd för att själv bege mig till första mötet för den kombinerade rehabiliteringen.

Kom såklart försent för att jag inte hittade P-plats 😕

Tillbaka och hämta Oliwer för att sedan åka hem.

Hämtade upp Ängla i skolan och informerade mina vackra barn om att mamma är supertrött, efter för få timmars sömn i två nätter samt en huvudvärk och bultande ögolober, måste vila en stund.

Lade mig raklång på sängen med fötterna utanför kanten och bara såsade i en timme. Bara blundade och hörde mina tassande barn faktiskt respektera att mamma verkligen behövde en stund utan att starta spel, hjälpa till och knyta trådar eller lösa konflikten om vems tur det är att…

Upp och laga mat (jag hatar att laga mat, än mer när jag mår kasst) och slänga några pms-ord till Lelle. Ängla frågar om pappa också har pms :mrgreen:

Nu sitter jag i soffan med Ängla, under täcken och bara myser.

Nu är min vecka över, dags för mini semester och backa några steg igen. Dags att prioritera vila!

image

Ett äpple om dagen håller doktorn borta

Postat med mobilen

Vad säger du?