50 nyanser…

Igår skrev jag hur underbart smärtfritt livet var, idag fick jag äta upp det. Vaknade med den värsta träningsvärken från helvetet efter gårdagens Pilates pass. Ändå skriker min kropp efter en yogaboll och lite till (se tidigare inlägg). Det måste ju bara innebära att det är nyttigt för mig??

Just nu kan jag nog lägga till lite på min önskelista.

Jag önskar mig just nu en underbart härlig, naken massage över hela kroppen. En sådan där lugn, varsam, värmande och oljig massage som får mina muskler att skrika KÄRLEK och OMSORG! Jag vill bara ligga där och bli smekt över mina ömma muskler just nu. I ett mörkt rum med harmoniska levande ljus och lite meditationsmusik. Åh, det skulle vara underbart!

Det börjar låta som en snuskig sekvens av Femtio nyanser av Honom 😀 Må så vara men ack så Lovely.

Jag har ju min Honom men han är inte mycket för det där med massage 🙁 Och skulle han tända ljus så gör han det omsorgsfullt med ett upptappat bad och lämnar sedan den ömma kvinnan i sin ensamhet 🙂

Ge mig massage!!! Det är smärtsamt att bara flytta tvätten från tvättmaskinen till torktumlaren. Alla mina muskelfästen värker så att hela muskeln de är fästa vid ömmar och smärtar. Fan om inte min “DuckBut” blir fastare nu och brösten lyfter till tonårs höjd, då jäklar! Något gott måste man ju få ut av det här?!

MASSAGE står högt på min önskelista just nu och min 50 nyanser av Honom får gärna komma hem snart 🙂

 

Vad säger du?