Barncancerfonden – En riktig hjälte och Peter Forsberg – Sponsrad video

Alla har vi hjältar och förebilder, så även sjuka barn. Om inte allra mest de. Att få vara frisk och kunna nå likadana mål som deras idoler, att nå sina drömmar och kämpa sig mot ett mål. Att beröra, att göra skillnad, att visa alla att det faktiskt går att nå toppen.

Det som inte finns i dessa barns tankar är hur stora hjältar de själva egentligen är. De har gjort just allt det. Precis som sina idoler i med och motgång. Deras mål och belöning kan dock inte värderas i pengar eller antal uppslag i media.

De kämpar för målet: Liv. Att bara få finnas. De kämpar för att få vara friska och många av dem når faktiskt toppen och besegrar sin sjukdom. Men de finns de som inte klarar den kampen men likväl berör, gör skillnad och visar ett mod och en vilja en media-hjälte aldrig kan jämföra sig med. Alla barn med cancer är var och en, en liten hjälte.

Att göra som Peter Forsberg och bli Barn Supporter gör att du hjälper forskningen så att fler små hjältar kan nå sitt mål.

Att få övervinna sjukdomen och istället få nå sina drömmar, sådana drömmar som barn ska få ha utan att oroa sig för cancer.

Mina förebilder, idag, är absolut dessa små barn.

Värdera livet ur en annan synvinkel, se att dagens ytlighet faktiskt inte är så himla hjältemodig. Det finns mod, hopp, kärlek och så mycket mer hos dessa barn som man kan beundra och som får en att känna detsamma.

Är du Barn Supporter?

Sponsrat inlägg

Vad säger du?