ForLife – Zero Cancer

Något som jag imponeras av är människor som är drivna och tar saker och ting i egna händer, kanske för att jag själv är sådan och inspireras av den drivkraft även andra har.

I livet möter vi alla våra svårigheter, större och mindre. De större kan ibland kräva stora insatser, en person som sår ett frö till förändring gör en enorm insats men tillsammans med andra drivna och hängivna människor kan detta frö få permanent växande rötter med en vinst i form av en vacker trädkrona. Denna trädkrona kommer att påverka alla runt sig. Den kommer sprida sin skönhet, släppa fler frön och växa sig ännu större. Alla människor kan till slut få sin skörd av detta lilla frö som en gång var en början.

Nu har jag hittat något som jag faktiskt inte visste fanns, då är jag ändå en stor del av andra insamlingar. Inte det lilla fröet men en hängiven arbetare för förändring på många sätt.

Jag har haft turen att inte ha så många nära och kära kring mig som faktiskt drabbats av just cancer och de få som faktiskt drabbats har klarat sig galant genom behandlingarna. Men frågan jag ställer mig och faktiskt undrar över är: Varför är det så många fler som drabbas av cancer idag än förr??

Jag har min teori med grund i kosten men det krävs nog mer ingående personer för att få svar på denna fråga. Mer forskning kring vad det är som faktiskt orsakar cancer, hur man kan förebygga, hur man kan behandla och finns det alternativ behandling till det?

Alla är vi enade om att Cancer är ett monster, som inte borde få finnas.

Det jag nu funnit är ett sådant frö som börjat få rötter och som fortsätter att växa, för cancerforskningen.
ForLife har startats av personer vars allt för många nära drabbats av cancer, som fått nog av denna hemska sjukdom som orsakar så mycket smärta för så många, inte bara den drabbade. De ville förändra och sådde då fröet.

Nu har de samlat in närmare 138 000 kronor till cancerforskningen men målet är att nå miljonen, inget svårt mål om många hjälper till. För att nå målet kan man antingen ge en gåva eller handla produkter ur deras shop, produkter som visar att Du faktiskt är med och bidrar på något sätt. Ett armband jag kommer bära med stolthet, kommer du?

forlifeBilden är lånad av ForLife

En stor eloge till er som drar denna insamling till förändring!

Vad säger du?