Frisören & nya krafter

Igår var jag och Ängla hos vår frisör, som vi har gått till i ca. 10-års tid. Hon är för go och grym på det hon gör. Jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån. Vi passar även på att uppdatera oss om våra liv, vilket har gett oss en vänskap genom åren.

Alltid när jag kommer därifrån så får jag nya krafter, jag vet inte riktigt varför. Kanske är det för att hon är så driven och glad. Eller så blir det bara som en extra boost efter egen tid.

Jag älskar den känslan i kroppen, samtidigt som den är oerhört frustrerande. Jag vill producera, jag vill vara kreativ och jag vill utvecklat. Det som är frustrerande är att jag vill göra det NU.

Jag ser det som ett tecken på förbättring, jag har saknat den känslan.

En annan sak som har gett mig nya krafter och ännu mera hopp är träningsvärk. Det är en skön värk som jag också saknat. Det krävs ju i och för sig inte mycket för att jag ska få träningsvärk idag. Det jag inte fick var en inflammation samtidigt. Tidigare har jag alltid startat en massa inflammationer i kroppen som har gjort att jag inte kunnat fortsätta röra kroppen som jag vill. En smärta av ondo medan träningsvärken är av godo.

I helgen så rensade jag nämligen ogräs och sådde blommor och grönsaker tillsammans med Ängla och övriga familjen. Det räckte med några ben böj för att jag skulle få träningsvärk. Jag fick som sagt var ingen inflammation dock 😀

Nä, nya krafter som jag hoppas håller i sig. Det är ännu en målpunkt i min rehabilitering som jag tar emot med glädje. Jag ska ta tillvara på den här perioden, om det nu bara är en period. Det ska jag göra genom att utmana mig själv i en 30 dagars yoga challenge, med start idag.

Wish me luck!

Vad säger du?