Health-Map

Vad är en Health-Map? Vad är en Mind-Map? Same, same!

Jag har under senaste 1 1/2 året lagt mitt eget pussel inom välmående. Från att totalt faceplantat (som ungdomarna i mitt hus, eller lilla syster hade sagt) tegelväggen och i stort sätt nästan gått under till att idag jobba 50% och mår ännu lite bättre än sist jag tog upp ämnet.

För dig som följt mig ett tag ska jag inte tjata om det, historian alltså. Den finns säkert här någonstans. Däremot kommer jag att lägga ihop mitt pussel allt eftersom och jag kommer att dokumentera mitt mående och mina framgångar.

Imorgon väntar ett läkarbesök hos ännu en ny läkare. Glömde jag nämna att jag åstadkommit mitt mående på egen hand utan svensk sjukvårds hjälp? De har snarare varit bromsklossar, så jag löser det själv 😉

Jag har satt ihop en mapp (klart mindre variant än min tjocka pärm som snart inte rymmer något) till min nya läkare, med det som är väsentligt för att jag hoppas att det ska vara min nya husläkare som verkligen lyssnar och intresserar sig.

Men det som mest beskriver mig och min problematik (rent provsvars mässigt) är min Healt-Map som jag satt ihop, förutom symptomlistan som också sitter i pärmen. Idag får ni se vad mina prover har visat.

Frågor? Fråga på 🙂

Men jag mår fina fisken enligt Svensk Sjukvård 😀

HealthMap

2 Comments

  1. himla intressant!
    Och inte helt oväntat att man KAN bli frisk utan mediciner och läkarvård. Oftast är man nog sin egen bästa doktor.

Vad säger du?