Lite tid men mycket att göra

Det är vad jag verkar ha men på ett positivt sätt, det negativa är ju bara att jag inte hinner med det jag verkligen skulle vilja sjunka ner i. Utveckla mig själv inom kreativiteten, det står på min periodar-lista. Bok perioden verkar vara över för den här gången, den verkar infinna sig under semestertider.

Nu vill jag grotta ner mig i former, layouter och skapande.

Utöver det vill jag hinna blogga oftare men nu när jag arbetar heltid igen så måste jag verkligen prioritera vart jag lägger min lediga tid och då står VILA högt upp på den listan.

Utöver jobbet så har jag påbörjat en bindvävsbehandling i form av massage. Det är för tidigt att uttala sig om resultatet mer än att jag lugnt kan säga att det är jätte skönt under tiden men efteråt så får jag utrensningssymtom som visar sig i extrem trötthet, lite illamående och annat. Vet dock att det är utrensningssymptom.
Jag får ju också en blodcirkulation som få har, hela fejset känns som ett brinnande bowlingklot.

Jag känner också av smärtan i bindväven jag hade förut men jag hoppas det ska bli bättre för varje gång. Jag hoppas framförallt att den ska väck lika mycket som att musklerna ska orka mer och kroppen ska må ännu bättre. Att kunna yoga 2 gånger i veckan utan att bli dålig vore ju nice. Att man blir av med celluliter gör ju absolut ingenting. Gråter ju inte blod för att bli av med en och annan skrattgrop på skinkorna 🙂

Jag ska göra min tredje behandling imorgon så snart ska jag kunna göra en liten utvärdering.

Har du provat någon behandling som du skulle vilja rekommendera din bästa vän?

Vad säger du?