Något riktigt häftigt

Nu ska ni få höra något riktigt häftigt, något som ger mig som lekman inom näringslära en enorm egoboost.

När jag först fick reda på att jag hade antikroppar mot mina mitokondrier så låg jag på 400, vilket är det högsta värdet på referensskalan man kan ha enligt svensk sjukvård. Detta tyder oftast på en leversjukdom enligt dem, men mina levervärden har varit bra. Enligt sjukvården skulle jag bara vänta på dåliga levervärden innan bromsmedicin sätts in.

Jag mådde allt sämre och en annan läkare tog ett nytt sådant prov någon månad senare, det visade >1600, mer än 1600 alltså. Högre kunde labbet inte skriva. Så hur mycket jag egentligen hade vet jag inte. Men det var fortfarande bara att vänta enligt sjukvården och ingen kunde svara på varför jag hade antikropparna så höga eller ens vad en mitokondrie är.

Jag tänkte då inte sitta och vänta. Gjorde inte sjukvården något så tänkte banne mig jag göra det.

Jag har nu, under ett års tid, lagt om kosten, tagit näringsprover, kompletterat med hormonprover och boostat min kropp med vad som visades vara knas…i cellerna. Min nya endokrinolog tog nyligen ett nytt AMA prov på mig och i måndags fick jag hem resultatet. Jag har sänkt mina antikroppar till 200. Jag har sänkt dem mer än 1400. HA!! Där fick ni svensk sjukvård!

Om inte läkaren kan näringslära så borde alla få gå en kurs.

Man ska visserligen ligga på <25, under 25 men vafan, jag är grymt nöjd hittills.

Jag ligger dock fortfarande förhöjt på leukocyter, som tyder på en ständig inflammation. Något de inte heller gör något åt.

Nu får vi se vad vi kan prestera här näst 🙂

Grattis Karro till grym framgång!!

2 Comments

Vad säger du?