Porcine

I förra veckan provade jag att börja med Porcine, ett naturligt kosttillskott av torkat grissköldkörtelhormon. Jag ligger ju på gränsen på för högt TSH och för lite T4. Så jag och min alternativmedicinare tog beslutet om att jag skulle börja med det, samtidigt skulle jag utesluta mjölkprotein.

En tablett Porcine och det kändes helt okej på dagen, tills kvällen kom och dem hemska hypersymptomen gjorde sig påminda. Usch vad det är hemskt när hjärtat börjar rusa, adrenalinet kickar igång mot din vilja och kroppen springer åter igen på löpbandet för att utesluta en god natts sömn. Hemskt.

Jag vet inte om det var omständigheterna, halsen som jag inte var kry i eller om det var för tidigt med Porcine. Jag valde i alla fall att inte ta fler för att se om det avtog. Jag får försöka senare och vänja mig vid att vara lite halvrund av myxödem här och var. Det är inte lika obehagligt i kroppen, det smärtar bara.

Det var värt ett försök.

Porcine

Porcine är utgående från marknaden, inte av konstigheter men det har bytt namn bara. Om det är så att ni inte hittar det tillgängligt att köpa. Jag köpte min för ett bra tag sedan och den har utgått under den senaste tiden. Jag har nog den sista burken på marknaden, den som spar han har 🙂

Vad säger du?