Root Vanish

Hur mycket skit finns det egentligen inte i hårfärg? När jag fick veta att det fanns gluten i hårfärgen så valde jag att ta nästa steg till det naturliga. Nej, jag tänker inte springa omkring och se ut som en silverfisk. Ni behöver inte vara oroliga.

Det finns naturliga sätt att färga håret på och jag tänkte börja med att prova Root Vanish. Att tillägga är att detta inte är ett sponsrat inlägg, utan jag har själv bekostat denna och tycker att det är värt att dela med mig av att jag prova nya produkter.

Root-Vanish

Det är en produkt med naturliga ingredienser från Asien. En produkt som tvättas ur men som står emot regn, svett osv. En perfekt produkt för den som väntar på att gå till frisören och färga utväxten.

Efter några användningar så kopierar håret färgen och minskar dem gråa hårstråna. De naturliga ingredienserna stärker håret och ger det näring. Värt att testa!

Utan-root

Före

Med-root

Efter

 

Efter första provomgången tyckte jag att det blev skillnad, på ett naturligt och lätt sätt. Det krävs att man torkar och kammar färgområdet för att det inte ska se blött och klistrat ut. Svårt att se på efter bilden så jag lägger upp en frisyr med bena inom kort och vad jag tycker efter flertal gånger får jag återkomma till i det inlägget.

Rynkorna i pannan bjussar jag på 🙂

Vad säger du?