Smygstart på nyårslöftet

Jag har lovat mig själv att försöka yoga en gång om dagen, i alla fall minimum 4 dagar i veckan.

Till min hjälp hittade jag en app som kommer att hjälpa mig på vägen. Jag tjuvstartade igår och varje dag låser jag upp en nu “level”. Det räcker för att sporra mig. Just nu är jag en junior, inte ens en beginner eller rookie. Målet är högre än så.

 

Den här appen använder jag.

På nyårsafton hade jag låst upp nr. 3 så jag hade då tränat yoga i tre dagar.

Screenshot_2015-12-31-08-55-18

Som ni ser så är jag på fjärilen och en liten junior inom yoga. Jag trodde ju inte att man hade så mycket spänningar i kroppen som man faktiskt har. Jag har träningsvärk efter varje dag, och då är jag bara i början av junior. Det ska dock bli roligt att tittat tillbaka och se utvecklingen sen.

Screenshot_2016-01-02-09-44-01

Som ni ser här så utövade jag min 4:e dag som Yoga Junior. Appen känner av när du tränar (eller bara låter dagens övning rulla, men det är fusk och totalt förbjudet). Den visar alltså att jag hade en vilodag i fredags. Det var nämligen soff-dag för hela familjen. En dag när vi tog igen alla timmar i väntan på fyrverkerierna.

Jag har ju dock redan uppnått mitt nyårslöfte första veckan, 4 ggr /vecka. Än är veckan inte slut och utmaningen blir nog när jag avgår min semester och ska klämma in yoga efter jobbet varje dag.

Vad har ni för nyårslöfte?

Vad säger du?