Snubblar över pusselbitar

Jag har ju som sagt inte fått någon förklaring till mina antikroppar mot mitokondrier. Mitokondrier är en del av cellen som är väldigt viktig. Min kropp har tydligen vänt sig mot dessa. Detta gav mig en diagnos Primär Billiär Cirros av min husläkare. Jag fick aldrig någon information om den sjukdomen mer än att den kan leda till bromsmediciner och eventuellt transplantation någon gång i framtiden. Min läkare bad mig googla :O . Någon månad senare så gör jag en annan undersökning och läkaren som genomför den förklarar för mig att jag bara har antikroppar och inte sjukdomen, att jag inte heller behöver utveckla den :O

Det måste ju vara etiskt fel att göra så som läkare? Sätta en diagnos och sedan plockar någon bort den med en förklaring. En enkel förklaring men i alla fall en förklaring.

Jag vet nu, efter provsvaren från Tyskland, att mina mitokondrier inte mår så vidare bra. Läs tidigare inlägg om vitaminer och mineraler.

Idag ramlade jag över något som hade med mitokondrierna att göra igen, det är inte bara för mig som redan har antikroppar. Det här rekommenderar jag alla att titta på:

Kan ni inte se videon i det här inlägget så klicka här: https://www.youtube.com/watch?v=KLjgBLwH3Wc

Så nu önskar jag mig CD-böcker som är skrivna av just Terry Wahls, finns här: Adlibris – Terry Walsh

Alla behöver vi tänka på vad vi stoppar i oss och alla kan vi förändra saker. Jag har mina mål att nå och jag kommer att nå dem, jag kan bara inte nå alla på samma gång 😉

Hur många är det egentligen som vet att de har antikroppar mot mitekondrierna?

 

Vad säger du?