Svar direkt från cellen

Då var vi där, en timme med förklaringar på vad som försigår i mina celler. Håll i tanken på hur illa det då var för ca ett år sedan!

Jag har idagsläget:
– Magnesiumbrist (kraftig)
– Kopparbrist (kraftig)
– B6
– B3
– Omega 6
– Selen
Och mycket mer! Kan rabbla om jag läser innantill. Då är det många brister 😱
Är ni nyfikna så kan ni slå upp alla och kontrollera symptom, då har jag (eller hade) nästan alla. Då kanske ni lättare kan förstå hur illa det var. Jag kan bara förklara när det var som värst med en mening jag sa till Lelle när jag står och väntar på ambulans som jag själv ringt mitt i natten. Ängla ligger i soffan, tätt bredvid min plats och Lelle låg på golvet nedanför. Allt för att vaka över mig.
“Ta hand om barnen för jag kommer inte att klara det här, jag självdör”

Men jag gav mig Fan på att klara det. Att jag, om så var ett måste, var tvungen att själv hitta det jag led av. I en djungel där man inte vet vart man letar eller om man ens går åt rätt håll.

Jag fann mina brister på B12, bönade och bad om folsyra efter att jag läst på om att dessa två vitaminer samarbetar men med vägran från min ytterst ansvariga husläkare. Tog en vecka så satt jag i folsyrabrist.

När jag började med dessa vitaminer försvann en hel del nervsmärtor. Jag visste att jag hittat rätt väg men den vägen skulle komma att bli lång och jag går fortfarande.

Jag har, för varje steg jag tagit på egen hand, fått det jag läst och lärt mig fått bekräftat att jag lägger mitt eget pussel rätt.
Idag ligger B12 och folsyra jättefint men jag måste jobba på den tredje musketöreren i dess samverkan, B6.

Det här är vad jag ska stoppa i mig utöver nyttig varierande kost uteslutet mjölk, mjöl, socker och annat smått och gott.
image

Jag vet att det här kan komma att förbättra pms, adhd, add, psoriasis, Seborriskt eksem, fibromyalgi och andra s.k. Gåtor. För många!

Jag har fått höra att näringslära inte ingår i läkarutbildningen 😱 Något som säger sig självt är ju: Våra kroppar behöver balans i det som den är uppbyggd med, naturliga vitaminer och mineraler inte antibiotika och andra kemiskt framställda mediciner som tar bort symptomen och dessutom kan ge ytterligare biverkningar.

Vem vet, jag kanske har fel? Jag är ju bara självlärd! Ingen läkare har dock fått mig att må så bra som jag 🙌
Och ännu är jag inte bra än!

Postat med mobilen

Vad säger du?